Το απόλυτο μυστικό για μαύρισμα διαρκείας!

Όταν ο ήλιος… φεύγει, η ώρα της περιποίησης έρχεται. Μια σωστή tanning queen δε δίνει βαρύτητα μόνο στα αντηλιακά, αλλά και στα προϊόντα after sun που θα απαλύνουν την επιδερμίδα της και θα παρατείνουν το μαύρισμά της.

Η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία προκαλεί φθορές στα κύτταρα της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα την αφυδάτωση και την πρόωρη γήρανση. Εκτός βέβαια από την κατάλληλη αντηλιακή προστασία, σημαντικό ρόλο για τη διατήρηση της ελαστικότητας και της νεανικότητας του δέρματος παίζει και η φροντίδα στο σπίτι μετά. Ένα απλό ενυδατικό προϊόν μπορεί να καλύψει τις απώλειες σε υγρασία, τι γίνεται όμως με τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση; Η πρωτοποριακή σύνθεση όλων των προϊόντων after sun προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, ενώ συγχρόνως περιέχει συστατικά που επανορθώνουν τις φθορές των κυττάρων και το προετοιμάζουν για την επόμενη μέρα.

 Ένας επιπλέον λόγος που κάνει σήμερα τα προϊόντα after sun ιδιαίτερα δημοφιλή είναι ότι σε περίπτωση ηλιακού εγκαύματος μπορούν να προσφέρουν άμεση βοήθεια. Εάν πρόκειται για ελαφριά κοκκινίλα, τότε οι καταπραϋντικοί και αναπλαστικοί παράγοντες που περιέχουν μπορούν να κάνουν θαύματα. Καταπολεμούν τη φλόγωση του δέρματος και αφήνουν ευχάριστη αίσθηση δροσιάς, ενώ, με τη συστηματική χρήση, το επαναφέρουν στην αρχική του κατάσταση. Βέβαια, αν το πρόβλημα είναι έντονο, μπορείς να προσφέρεις τις… πρώτες βοήθειες στην επιδερμίδα σου απλώνοντας μια καταπραϋντική αλοιφή με πανθενόλη και στη συνέχεια να επισκεφτείς κάποιο δερματολόγο.

Ανάλογα με τις ανάγκες σου διάλεξε το after sun που σου ταιριάζει.

* Γαλάκτωμα Είναι ιδανικό αν παρατηρήσεις ότι η επιδερμίδα σου κοκκινίζει παρά τα αυστηρά μέτρα προστασίας που πήρες. Άπλωσέ το σε όλο το σώμα για να εμποδίσεις το ενοχλητικό ξεφλούδισμα δίνοντας προσοχή στις ξηρές περιοχές όπως είναι στα γόνατα και στους αγκώνες. Τα περισσότερα γαλακτώματα είναι εμπλουτισμένα με φυτικά εκχυλίσματα, ηλίανθο και λάδι ελιάς. Χαρίζει ενυδάτωση και λάμψη στην επιδερμίδα αφήνοντας υπέροχη σύνθεση.

* Balm Επίλεξέ το αν έχεις καθίσει τον ήλιο πολλές ώρες. Η πλούσια σύνθεσή του με shea butter ανακουφίζει άμεσα το δέρμα μετά την ηλιοθεραπεία και εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας τρέφοντας και ενυδατώνοντας σε βάθος την επιδερμίδα.

* Σπρέι Η συσκευασία και η ειδική σύνθεσή του (στεγνώνει αμέσως) το κάνουν πανεύκολο στη χρήση. Μερικοί ψεκασμοί αρκούν για να ενυδατωθεί και να λάμψει η επιδερμίδα.

* Ζελ Είναι δροσερό καταπραϋντικό. Τα ζελ συνήθως περιέχουν αλόη και αμυγδαλέλαιο και συστήνονται για ευαίσθητες επιδερμίδες, αφού είναι υποαλλεργικά και πολύ ελαφρά. Ανακουφίζει άμεσα, κάνει την επιδερμίδα σου λεία και μεταξένια και αναδεικνύει το μαύρισμά σου.

* Aφρός Η ανάλαφρη mousse υφή του φροντίζει με την πιο αγνή μορφή τα εγκαύματα μετά τον ήλιο. Η σύνθεσή τους έχει βιταμίνη Ε που προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση και ενυδατικούς παράγοντες που καταπραΰνουν άμεσα τον πόνο και την αίσθηση καψίματος.

ΕΧΤΡΑ ΤΙΠ: Φύλαξε το after sun στο ψυγείο για ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση δροσιάς και αποτελεσματικότητα.

Πηγή :www.shape.gr

No comments yet... Be the first to leave a reply!