Πώς Μπορώ να Απαλλαγώ από την Ακμή;

Προσπαθείς να εξαφανίσεις την ακμή, αλλά κάθε σου προσπάθεια πέφτει στο… κενό;

Είσαι σίγουρη ότι χρησιμοποιείς τα κατάλληλα προϊόντα και κάνεις ό,τι χρειάζεται; Ξεκίνα σήμερα κιόλας πρόγραμμα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ακμής και απόκτησε άμεσα λεία επιδερμίδα, χωρίς ατέλειες και σπυράκια!

Κάνε τα Σωστά Βήματα

Εάν θέλεις ένα πρόσωπο καθαρό, σημαντικό είναι να χρησιμοποιείς εξειδικευμένα προϊόντα για το ακνεϊκό δέρμα με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα, που μπορείς να τα βρεις στα φαρμακεία. Ακολούθησε παράλληλα τα παρακάτω απαραίτητα βήματα και χρήσιμα tips που θα κάνουν
την καθημερινότητά σου πιο εύκολη.

Βήμα 1ο: Ο καθημερινός καθαρισμός Φρόντισε για το σχολαστικό καθαρισμό του προσώπου σου πρωί και βράδυ, ώστε να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα, το σμήγμα και τους ρύπους. Προτίμησε ένα ήπιο υγρό καθαριστικό, ειδικά μελετημένο για επιδερμίδες με ακμή, που θα καθαρίσει και θα προσφέρει παράλληλα προστασία από μολύνσεις. Επίσης, άλλαζε συχνά και την πετσέτα που χρησιμοποιείς.

Βήμα 2ο: Η καθημερινή φροντίδα Χρησιμοποίησε μια ενυδατική κρέμα προσώπου με σμηγματορρυθμιστική και αντιμικροβιακή δράση για ενυδάτωση και παράλληλη προστασία. Παράλληλα κατανάλωνε καθημερινά 2 λίτρα νερό.

Βήμα 3ο: Δράσε άμεσα και αποτελεσματικά στοχεύοντας τα σπυράκια Είναι σημαντικό στη θεραπεία της ακμής η συστηματική χρήση ειδικής lotion. Διάλεξε ένα ασφαλές και αποτελεσματικό προϊόν, με ειδικά μελετημένη σύνθεση και άμεση δράση ενάντια στα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα.
Χρησιμοποίησέ την πρωί και βράδυ σε πρόσωπο, πλάτη και ντεκολτέ και πες «αντίο» στα σπυράκια… Παράλληλα, υπάρχουν και εξειδικευμένα προϊόντα που δρουν τοπικά πάνω σε μεμονωμένα σπυράκια για τις περιπτώσεις εκείνες που χρειάζεται να εξαφανίσεις 1-2 μεμονωμένα
σπυράκια πολύ γρήγορα!

Δύο Μύθοι για την Ακμή

1ος Μύθος: «Ο ήλιος κάνει καλό στην ακμή»

Χρησιμοποίησε καθημερινά, ακόμη και τις εποχές που ο ήλιος δεν είναι έντονος, εξειδικευμένη -για την ακμή- αντιηλιακή κρέμα προσώπου, που θα προστατέψει την επιδερμίδα σου από τη βλαβερή ακτινοβολία χωρίς να αφήσει ίχνη λιπαρότητας.

2ος Μύθος: «Ακμή και make-up δε συνδυάζονται»

Και βέβαια μπορείς να χρησιμοποιήσεις make-up αλλά όχι οποιοδήποτε… Τα κοινά make-up μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητες μολύνσεις και να δημιουργηθούν εξάρσεις της ακμής σου. Γι’ αυτό καλύτερο είναι να εμπιστευτείς ειδικά make-up ή πούδρες για δέρματα με ακμή που παρέχουν
αισθητική κάλυψη των ατελειών, ενώ προστατεύουν το δέρμα σου από μολύνσεις.

 Πηγή:www.shape.gr

No comments yet... Be the first to leave a reply!